fbpx

Електронни обучения

//Електронни обучения
Електронни обучения2018-01-11T13:15:54+00:00

За повече информация за отделните електронни услуги и безплатно демо посетете специализираната част на сайта

vhodcРАЗРАБОТКА НА ЕЛЕКТРОННИ ИНДИВИДУАЛНИ ОБУЧЕНИЯ

Независимо на каква търговска длъжност си – тук можеш да се обучаваш САМ. Вкъщи, преди или след работа или по време на работа. Можеш да учиш, когато на теб ти харесва. Накратко – ПЪЛНА СВОБОДА, не зависиш от нищо и никого! Ако преминеш последователно всички обучения, ще достигнеш компетенции, отговарящи на нивото на търговски мениджър. Сам избираш до къде искаш да стигнеш!

Един e-unit е с продължителност до 3 часа. В него се тренира САМО ЕДНА КОМПЕТЕНЦИЯ. Можеш сам да сглобиш програма от юнити, която отговаря в най-голяма степен на твоите нужди. След завършването на всеки юнит, се полага тест, който дава право на преминаване към следващ, само ако има постигнат резултат >80%. При по-ниски резултати се започва същия юнит от начало.

РАЗРАБОТКА НА ЕЛЕКТРОННИ КОРПОРАТИВНИ ОБУЧЕНИЯ

Ако Вашата фирма има нужда от разработка на специфично търговско обучение или тестове базирани изцяло на особеностите на Вашия бизнес, то този тип е-обучения са за Вас. Служителите получават персонален фирмен акунт и парола за индивидуална работа независимо от мястото, където работи служителят.

Може да бъде разработена и “ТЪРГОВСКА АКАДЕМИЯ” по поръчка на клиента. На web-платформата на Реекзе се отделя VIP индивидуално пространство с е-обучения, достъпно само за служители на тази фирма. Това дава огромно предимство при назначаване на нови хора или смяна на кадри. Не се харчат повторно пари за обучения на нови служители, а се използва разработеното за Вас обучение. Реекзе има ангажимента постоянно да доразвива и актуализира електронните модули на клиента. Аутсорсингът на е-обучения се превръща в предпочитан метод за обучение на кадри. По-евтино! По-качествено! По-резултатно!

РАЗРАБОТКА НА ЕЛЕКТРОНЕН ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ

Често се случва, марките да бъдат  представлявани и продавани не от служители на вносителя или дистрибутора, а от служители на партньори – например продавачи-консултанти в магазин, който предлага тези марки. Ако това са 5 или 10 обекта вносителя лесно може да контролира модела на предлагане на своите марки и да обучи консултантите от тези обекти, но ако неговата марка се предлага в 600-800-1000 и т.н. магазина, става невъзможно да бъдат обучени толкова консултанти по едно и също време. Тук на помощ идва “електронен продуктов каталог” – до който през интернет могат да имат достъп неограничен брой консултанти, и чрез който по еднакъв начин могат да бъдат наложени продуктови стандарти за продажба на Вашата марка.

РАЗРАБОТКА НА ЕЛЕКТРОННИ ТЕСТОВЕ

Реекзе предлага разработката на вътрешно-фирмени електронни тестове с цел циклична проверка на нивото на компетентност на служителите на тема познаване на функциите; продуктите; пазара и клиентите; или конкуренцията. Електронният тест е изключително богат на интерактивни възмножности и за разлика от конвенционалните тестове позволява съчетаването на процеса “проверка” с интерактивно забавление, а това кара служителите да се отпуснат и да покажат реални компетенции.