Моята оценка за работата ни с Реекзе през изминалите петнадесет години, ще изразя в следното изречение:
БИЗНЕС СЕ ПРАВИ С ХОРА, КОИТО ПОЗНАВАШ, ХАРЕСВАШ И ИМ ИМАШ ДОВЕРИЕ!

Lubomir Gaydev, General Manager/POWERMARK Ltd

Бих искал да благодаря на екипа на Reexe и специално на Борислав Стоянов за добре свършената работа, вниманието и професионализма, с който подходи към нас. Не на последно място бих искал да благодаря и за това, че дори в празничен и почивен ден Боби успя да накара колегите ми да са съпричастни и активни в разискването на различните казуси. Ще използвам цитат от Александър Поуп „Нашите възгледи са като нашите часовници: всички показват различно време, но всеки вярва само на своя“. С екипа на Reexe ще продължите да вярвате на своя часовник, но ще сме сигурни че той е наистина верен. И най-вече в крак с времето.
Успех.

Angel Shahanski, Gommercial Director/Cima 99

Много неща могат да се напишат за екипа на Реекзе и за тяхната работа, но според мен най-важните качества, които Жоро и екипът му притежават, са: изключителен професионализъм, точност, коректност, чувство за отговорност, компетентност на много високо ниво. Работили сме съвместно в областта на обученията и опита, който Жоро предаде на Търговския екип на нашия дистрибутор в България е безценен.

Svetoslav Uzunov, Sales Director/ Rubella Beauty AD

През 5 годишното ни сътрудничество с “ReExe” се убедихме, че компанията е гъвкава, иновативна и ориентирана към нуждите на клиентите си.  При подготовка и провеждане на обученията се прилага индивидуален подход, който е изцяло съобразен, както с типа бизнес, така и с конкретните обучителни нужди на клиента. Професионализмът и високото качество, демонстрирани по време на обученията, проведени от “ReExe”, потвърждават водещата им позиция на конкурентния български пазар от обучаващи организации и институции.

Mariyana Vutova, Human Resources Specialist / Japan Tobacco International Bulgaria

Благодарности към екипа на ReExe и по–специално на Борислав Стоянов за консултациите и полезните съвети. Потърсихме фирмата с молба за съвет и помощ в областта на мърчандайзинга. Съветите им за визията на стоките, разположението и подредбата на различните артикули е много ценна. Поощриха ни в намеренията и ни мотивираха да продължим промените. Работата ни с тях беше на принципа-„ Ние искахме, но не знаехме, а те знаеха и ни помогнаха!”  И за в бъдеще ще разчитаме на техните знания , преценки и консултации!.

Vanya Yotova, General Manager / The Red Hous Ltd
If you want to improve your sales performance, ReExe is the right choice!
Nikolay Apostolov, Managing Director- Sales Marketing and Logistics / AGRANA Bulgaria EAD
“Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто – да го направиш.”
(Николай Хайтов – Мъжки времена)
В Българската кинематография това бе екранизация – в ReExe това е реализация!
Georgi Ananiev, Finance Manager/Liebherr-Hausgeräte Marica EOOD
С коучинг програмите на ReExe ще намерите търсения спаринг-партньор, убеден, че Вие сте експертът за решението на появили се проблеми.
Георги Тодоров ще ви помогне и подкрепи да преодолеете ограниченията на собствената си парадигма, да обогатите и структурирате познанията си, да откриете и разгърнете богатството на собствения си потенциал, за да дефинирате и постигнете целите си, за да превърне лидерът в коуч.
i.A. Elka Dimova, Abteilungsleiter Produktionssteuerung/Liebherr-Hausgeräte Marica EOOD

Винаги съм възприемал пътя на стоката от нашия склад до кошницата на крайния потребител като една много дълга поточна линия.
Услугите на Реекзе са като сензорите за оценка на качеството на всяко едно звено от тази линия.
Убедил съм се, че което и колелце да прискърца, Жоро и екипа му ще ми предложат точния сензор за да открия и коригирам нежелания шум.
А най-важното е, че това се случва на практика, на мястото на събитието, а не в някоя заседателна зала.

Ivan Milev, Sales Manager/Clio Commerce Ltd

Всеки, който се е заел с трудно и отговорно дело, има нужда от мъдър съвет, насочваща дума за вдъхновение.
За да запазваме силите, които са ни нужни да преодоляваме предизвикателствата, често се опираме на опита на другите, които преди нас са минали през уж непроходими пътища и са го направили триумфално.
Уроците от този опит ни помагат да продължим, дори когато е най-трудно, и да водим с увереност и вдъхновение онези, които са инвестирали в нас най-ценния си ресурс – своето доверие.
От 15 години в този труден, но благороден път вървят с нас и колегите от Реекзе.
В много случаи те са били нашият коректив,мъдър съветник или просто приятели:)

eng.Sotir Nemov, General Manager/SI7 Commercial Ltd

От нашия опит в работата с фирма Реекзе бих искал да изтъкна техния професионализъм и пълно покриване на всички изисквания,които ние имахме към тях.
Мога също да отбележа, че всеки от екипа от тази фирма притежава висок професионализъм, ефективност, коректност и отговорност, които проявяват при изпълнение на всички поети ангажименти.
Искрено препоръчвам фирма Реекзе, като коректен партньор, на който може да се разчита за провеждане на обучения на кадри в областта на търговията.

Zdravko Velikov, Sales Manager

Приятно е да се работи заедно с Вас и се надявам и за други проекти отново да имаме подобно ползотворно сътрудничество !
Обученията ви са много полезни, мотивиращи и различни като представяне.
Лично на мен ми хареса как успявате през цялото време да задържите вниманието на участниците.
Давате много примери с реални клиенти или ситуации, които много помагат да се възприема по-бързо и лесно цялата информация.
Определено ще ви препоръчам и на други колеги да се възползват от вашите обучения.

Petar Petrov, Sales Manager

Трудно ми е да дам индивидуална оценка на конкретен продукт или услуга на Реекзе, защото през годините сме си партнирали в доста проекти от различно естество.
Като започнем от подбори, коучинги, и стигнем до търговски стратегии.
Тези процеси бяха изключително професионално разработени и приложени от страна на Реекзе, а каква по-добра оценка има от това – един доволен Клиент!!!!

Milen Donev, Sales Manager

Преди близо 15 години, започнахме да правим първите професионални стъпки в маркетинга и продажбите с помощта на ReExe, за което съм им безкрайно благодарен! Те ни научиха, че търговията е повече от марж и печалби.
Запомнил съм, че истински успешен търговец може да бъде този, който дава на клиента тръпката от пазаруването, която го кара да се връща отново и отново в магазините ни!

Sevdalin Spasov, CEO/Mania Team International

Контактът с екипа на Реекзе ООД е изключително приятна емоция, както в професионален, така и в личен план. Най-важното за мен – изследването на темите в дълбочина е рядко срещано явление в тяхната бизнес област, а те го правят с лекотата, която им носи комбинацията от теоретична подготовка, практически опит и иновативна мисъл.
Категорично ги препоръчвам на моите партньори.

Ivan Dimitrov, Managing Director

Да оставиш следа там, от където си минал, означава да си намерил себе си. Намерил си себе си, когато си разбрал какво искаш да правиш, правиш го с удоволствие и страст. Всичко, което се прави с удоволствие и страст дава резултат и увлича съмишленици. Когато си педагог по образование, търговец по професия и учител по призвание, най-естественото действие е да искаш да учиш другите, да ги обучаваш на анализи и професионални умения.
Така се създаде REEXE!
Казвам го с нескрита гордост, защото съм свидетел на това съзидание, дори в известна степен се чувствам съпричастен.

Георги Тодоров е първият Търговски директор на Тандем и създател на търговската структура в компанията.
Част от екипа на REEXE и Георги Тодоров оставиха трайна следа в нашата компания. И продължават достойно да дават на други онова, от което ние имахме нужда тогава.
Благодаря ви от сърце, убеден съм в ползите, които носите на всички свои клиенти! Успех1

Kiril Vatev, General manager / Tandem-V Ltd
За мен съвместната работа с РеЕкзе е както едно истинско удоволствие,
така и една невероятна възможност да развия допълнително моите професионални и лични качества и умения. Сътрудниците на тази компания разполагат с отлични професионални, лични и етични качества.
Винаги са били на разположение и имат този усет да разбират нашите конкретните нужди.
И най-вече да предлагат и прилагат разумни и ефективни решения в духа на коректно партньорство. На тях винаги може да се разчита!
Nayden Naydenov, Marketing Manager /Powermark Ltd

Реекзе е отличен избор за организации, които искат да бъдат лидери по отношение на клиентско обслужване и търговска ефективност. В Реекзе изключителния професионализъм на екипа се допълва от уникални технологични решения. Благодарение на тази комбинация Реекзе осигуряват най – компетентната и съвременна търговска диагностика на българския пазар, като отчитат уникалните характеристики на вашата организация и пазара, на който работите, помагат ви да видите по-ясно истинските възможности, проблеми и предизвикателства, които стоят пред вашия бизнес и ви посочват най-ефективните решения, които ще планират и проведат безупречно, независимо от тяхната сложност и мащаб.
Реекзе се отличават с автентична заинтересованост, грижа и амбиция за успеха и резултатите на клиентите си, и влагат всички необходими усилия, така че, в крайна сметка, всеки път получавате повече от това което очаквате.”

Ana Todorova, Marketing manager

Процесът на промяна и обучение винаги е сложен и изисква работа. ReExe го водят умело, съвременно, като с много професионализъм преодоляват съпротивата по пътя и слагат пред участниците най-правилните жалони.
Зад тези успехи стоят качества и труд, които заслужават доверие!

Jossifa Stoyanova, Marketing Manager

Страхотен екип от професионалисти. Екип стремящ се да бъде в крак с последните промени в пазарната среда. Обучения изградени и фокусирани към специфичните потребности на компаниите,за които се организират. Обучения без излишни теории,базирани на предварителна подготовка с екипите и с максимална практическа насоченост,която отразява последните тенденции на пазара!

Borislav Borisov, Manager Direct Distribution
Бих искал да изразя своята благодарност към целия екип на ReExe, за професионализма и коректността, показани по време на всяко фирмено обучение и коучинг програма, които организират. С ваша помощ ние успяхме да открием най-добрия подход в комуникацията с нашите клиенти и да заздравим връзките си с тях – научихме се как да превърнем слабите си страни в предимства, извличайки максимални ползи от всеки контакт с клиентите си. Продължавайте да ни вдъхновявате и нека заедно вървим по пътя към успеха!
Mariyan Nedelev, Managing Director/VOX Profile Bulgaria

За последните 3 година фирма Реекзе подготви за нас четири обучения в с. Медвен с ръководител г-н Георги Тодоров. Темите на модулите бяха специално подбрани и подготвени за нуждите на нашата компания. Бях впечатлен от сериозната предварителна подготовка и подбраните казуси, взети като примери директно от опита на колегите, което допълнително привлече вниманието и интереса им. Подбраните упражнения бяха развлекателни, но в същото време даващи насоки за разрешаване на основните казуси в ежедневната им работа.
Избрахме Реекзе за реализирането на нашия проект за обучение на нашите търговски представители, регионални мениджъри и младши мениджъри ключови клиенти, базирайки се на богатия им професионален опит и обширно портфолио с реализирани от тях екипни програми и проекти. Възложената задача бе изпълнена в договорените срокове, качествено и професионално, всички наши изисквания, възникнали по време на реализацията на проекта бяха задоволени в следствие на бързата ответна реакция от страна на екипа на фирма Реекзе и в частност от професионализма на г-н Георги Тодоров.
В качеството си на търговски мениджър препоръчвам на всички Реекзе като надежден партньор, разполагащ с екип от професионалисти, работещи активно за постигане на поставените цели.

Ivaylo Velchev, Sales Manager
Пазарът на бързо-оборотни стоки е динамично организирана структура, която изисква ежедневна аналитична преценка и добър фокус през вярната призма.
Ето защо за нашата компания беше изключително важно да избере обучаваща организация, която не просто представя набор от нужните компетенции, но и да има резултатно натрупан опит “на терен”.
Съвместната ни работа показа, че сме направили правилния избор.
“РеЕкзе”ООД притежава ресурсите да измери, анализира и предложи най-оптималните решения за своите клиенти, вниквайки детайлно в потребностите им.
“РеЕкзе”ООД е надежден партньор, който без резерви бихме препоръчали!
Stanislava Madjarova, Marketing Manager/ Dimitar Madjarov EOOD

Избрахме фирма РЕЕКЗЕ за стратегически партньор в обучителния процес на търговския ни екип. Работим вече пета година съвместно и се развиваме изключително положително противно на актуалната икономическа среда в страната ни.
В голяма степен дължим това и на нашия треньор и ментор – г-н Георги Тодоров – доказан за нас изключителен професионалист в професията си и приятел!

arch. eng. Klimentin Chernev, Managing Director / ALUKOENIGSTAHL Bulgaria
Съвместната ми работа с РеЕкзе ми даде допълнителен професионален поглед върху продажбите. Благодаря!
Anton Angelov, GM /Toni Bad OOD

За мен работата с Георги Тодоров в коучинг програмата е удоволствие и предизвикателство. Удоволствие заради темите, по които работим и съзнанието, че с практическата си насоченост те ме правят по-пригоден за бъдещето. Предизвикателството идва от истинската работа, която се налага да свърша, за да получа удоволствието

i.A. Krassimir Kirkov, Leiter PWPersonalwesen /Liebherr-Hausgerate Marica EOOD
Една от големите грешки на много фирми, е че провеждат еднократни обучения на екипите си, без затвърждаване на знанията, без контрол. Ефективност в дългосрочен план се постига не само с много работа, но и с верния алгоритъм. Лично мен ме впечатли симбиозата от теория и практика на търговските обучения на Reexe. От една страна пълноценно и подробно информационно обслужване, което се съчетава с последващо контролиране на наученото в реална търговска обстановка.“ Тази система безспорно дава резултати и свърши отлична работа в нашата фирма, за което сме изключително благодарни на целия екип ReExe.
С огромно уважение.
Filip Krastev, Marketing Manager /Unlimited Kids Care
Съвременните пазарни условия поставят пред изпитание не една компания. Успешните мениджъри имат нужда от съвет за най-различни рутинни или ексклузивни предизвикателства. За мен екипът за „ReExe“ и най вече г-н Георги Тодоров, оказаха неоценима помощ с прекрасния си професионализъм, респект към всеки отделен случай, с неизчерпаемите идеи и съвети за обучения или коучинг. Радвам се, че в България има фирми като вас, на които винаги можем да разчитаме – аз и целият ми екип!
Nina Yordanova, General Manager/ Unlimited Kids Care

Обученията с вас са наистина много интересни и практични. След тях винаги оставам с усещането, че съм научил нещо полезно, което да приложа в работата си!

Todor Gavazov, Sales Manager
Във връзка с проведеното обучение на нашия търговски екип от г-н Борислав Стоянов представител на ReExe смятам следното; Първо беше много добре поднесено на разбираем за обучаваните език подкрепено с много практически примери. Второ в предвиденото време успя дa изпълни предварителната програма без да омаловажава или пренебрегва части от нея. Трето отзивите от нашите служители след това на вътрешно фирмения разбор бяха отлични, споделиха че се чувстват по сигурни в уменията си (въпреки , че някой от тях признаха за негативна предубеденост относно ползата от това обучение преди започването. На последно място искам да кажа , че бих препоръчал и бих работил и за напред с ReExe!
Cvetan Krastev, Owner food brand Krastev